PASQUALE , mistr v oboru zpracování masa; sušených salámů, sýrů pecorino, olivového oleje. A samozřejmě vynikajícího vína v malé produkci.
a.1) Aperitivo da Pasquale- degustace domácího vína Cannonau di Nepente, variace vlastoručně vyrobených sušených salámů a sýrů, Pane Carasau, 0km
Orientační cena 15€, zahrnuje ochutnávku, návštěvu tradiční Cantýny Pasquale, výklad a překlad.
Pasquale také nabízí různé variace typického menu, vlastoruční výroby, od sýrů až po maso.K výběru jsou 4 menu: Menu zahrnuje vodu, 1/2l vína, kávu, na osobu.
- Menu č 1. Antipasto e il primo_Předkrm + těstovinový chod + grilovaný sýr, cena 35€/osoba
a) Raviolli di formaggio con sugo di cingiale_Raviolli sýrové s omáčkou z divočáka
b) Pane Frattau / Sardská pizza/ máčený pane Carasau ve vývaru, prokládaný rajčatovou omáčkou, strouhaným ovčím sýrem, ztracené vejce.
Menu č 1.
Antipasto misto; salumi, formaggi, e ricotta /překrm variace ovčích sýrů a salámů.
Tamatti hin frughe /plátky rajčat se strouhaným slaným ovčím sýrem/
Cassola /míchaná rajčata, vejce, cibule/
a)Pane Frattau / Sardská pizza/ máčený pane Carasau ve vývaru, prokládaný rajčatovou omáčkou, strouhaným ovčím sýrem, ztracené vejce.
a) Raviolli di formaggio con sugo di cingiale_Raviolli sýrové s omáčkou z divočákaFormaggio arrosto con pane bagnato / Zapečený sýr v chlebové rolce/
Domácí víno Cannonau, digestiv, café.
Cena 40€
Menu č.2 .Antipasto con secondo / předhrm, druhý chod z masa 45€/osoba
(antipasto_vše domácí výroby_2 druhy salámů, ricotta, formaggio semistagionato, pane, olej, olivy), Maso na rožni ( na výběr: selátko, jehněčí, ovčí, kůzlečí, hovězí) + Cordula( pečená delikatesa, střívko, na rožni) + Insalata di staggione (sezónní zelenivový salát), digestivo (digestiv: grapa, nebo mirto)